Få din artikel publicerad


Har du ett intressant ämne som du vill tipsa om för världen? Nu är din chans! Vi här på svenskafavoriter.com välkomnar nu artiklar och välskrivna texter ifrån våra läsare som vi sedan granskar manuellt och lägger upp ifall vi tycker att det passar.

Din text får vara upp till en sida lång och innehålla 1 valfri länk. Texten eller artikeln kan handla om i stort sett vad som helst sålänge det inte bryter mot några regler eller är stötande mot någon folkgrupp.

För att skicka in din länk så kan du använda formen vi gjort nedanför. Vi kommer sedan manuellt granska texten och återkomma till dig ifall vi tycker att något borde ändras eller redigeras, annars lägger vi upp texten.

Varför ska du skriva för oss? Tja, det kan finnas många anledningar. Du kanske har ett ämne du brinner för och har skrivit en artikel men du har ingen publik som läser den, då är det helt perfekt att skicka in den till oss. Du kanske vill göra reklam för din nya parfym eller produkt. Det finns många anledningar till att man kan vilja skicka in texter till oss och vi välkomnar det mesta.

Har du några fler frågor? Kontakta oss på MAIL så återkommer vi inom 48 timmar.